Voorlichting over geboorte

Samen met mijn collega’s Nienke, Natasha en Jolien organiseren wij vier avonden per jaar een voorlichtingsavond voor zwangeren en hun eventuele partners.

Deze avonden gaan over de geboorte en geven we samen met Petra Meirink, docente (zwangerschaps)yoga. We behandelen hier de diverse fases van de bevalling, de rol van hormonen, hoe je deze goed hun werk kan laten doen, baringshoudingen, de rol van de partner en alles waar je zelf graag meer over wil weten. het is een interactieve avond waarbij we ook een aantal yoga oefeningen doen.

Daarnaast organiseren we soms nog een extra avond waarbij we een gastspreker uitnodigen. Die komt dan bijvoorbeeld vertellen over voeding tijdens de zwangerschap, borstvoeding, de kraamtijd, wanneer heb je een gynaecoloog nodig, en alles wat ons of jou interessant lijkt om meer over te weten te komen.

Ben je geïnteresseerd? Meld je dan aan voor de app groep met deze link of vraag ernaar aan je eigen vroedvrouw

Iloop 19.00 uur
Start 19.30 uur
Locatie: Yoga Centrum Oosterwold, Ban Zhaoweg 10 Almere.

Kosten €7,50 (te betalen per tikkie vooraf bij aanmelden) en fijn als je iets lekkers mee wil nemen om te delen. Wij zorgen voor thee en gezelligheid :-).

Voorlopige data voor 2022 zijn:

Vrijdag 18 maart
Woensdag 22 juni
Woensdag 7 sept
Vrijdag 25 nov

Daarnaast organiseren wij samen ook ook geregeld een cirkel voor moeders en baby’s en elke maand een cirkel voor alleen zwangeren. Zie daarvoor de andere pagina’s.

Pin It on Pinterest