Her Voice

deuropening en een inkijkje in de praktijkruimte

Altijd al een boek willen schrijven? En kom je er steeds maar niet aan toe?
Of ben je al begonnen en vind je het maar een eenzaam proces?
Dan is dit iets voor jou: 

Boekschrijfclub Her Voice

Dé community voor vrouwen die een boek aan het schrijven zijn.

‘Her Voice’ heeft als missie dat vrouwen elkaar gaan ondersteunen in het laten horen hun stem. Bij ‘Her Voice’ is er de ruimte, de rust en de support om dat te doen.

No more writer’s block!

Misschien denk je bij een boekschrijfclub: maar als we samen gaan schrijven, raak ik dan niet teveel afgeleid? Moet ik me niet juist afzonderen om m’n boek te kunnen schrijven? 

Het tegendeel is waar: hoe vaak raak je thuis in je eentje afgeleid? Hoeveel redenen kan jouw hoofd verzinnen om niet te schrijven? Er is altijd nog wel een was die gedaan moet worden. Een kamer die opgeruimd moet worden. Een vaatwasser die staat te wachten om uitgeruimd te worden… Al die praktische taken voelen dan ineens héél urgent. Véél urgenter dan schrijven zelf.

Dat is omdat gaan zitten en schrijven ongemakkelijk voelt. Het is echt hard werken om jezelf over die drempel heen te krijgen. Als je samenkomt om te schrijven, voelt die drempel ineens veel lager. Je stapt er ook nog eens makkelijker overheen, omdat je alle anderen het ook ziet doen. Net als wanneer je samen yoga, meditatie of dans beoefent, versterkt het samen schrijven de energie, de focus en de intentie.
Het beeld van de eenzame schrijver die alleen over zijn of haar bureau gebogen zit is hardnekkig. En onnodig. Samen schrijven, ieder aan haar eigen boek, is én leuker én productiever! 


Wees welkom bij de Boekschrijfclub ‘Her Voice’!

Elke donderdag, afwisselend in Amsterdam en Almere, kom je schrijven in een fijne ruimte die niet alleen functioneel is, maar ook inspirerend en gezellig.

De dagen hebben een vaste opbouw met een check in, in stilte samen schrijven afgewisseld door pauzes met korte inspiratie oefeningen, samen lunchen, even bewegen, elkaar stukjes voorlezen, feedback geven en een check out.

Praktisch

✒️ Inloop: 9.30 starten 10.00 einde 16.30

✒️ Kosten: 49 euro voor een hele dag. 

✒️ Bestel je ticket via deze link

✒️ Tickets zijn inclusief 1 maand lidmaatschap van de digitale community.

✒️ Als je binnen een maand weer meedoet, krijg je 50% korting voor die tweede dag

✒️ Dus 73,50 voor twee dagen.

 

Wat krijg je daar allemaal voor

✒️ Een hele dag samen geïnspireerd schrijven aan jouw boek. 

✒️ In de sfeer van een vrouwencirkel. 

✒️ Herkenning hoe het is om als vrouw in deze wereld je stem te laten horen

✒️ Ondersteuning van je proces

✒️ Inspiratie, community, flow.

✒️ Inclusief koffie, thee, lekkere hapjes, fijne werkplek, feedback, check in & check out

✒️ En vooral: meters maken met je boek zonder dat het als hard werken voelt.

Het enige dat je zelf mee neemt is je laptop of pen, je schrijftalent en een lunch. Snacks in de ochtend en middag worden verzorgd door Her Voice.

Geef een kickstart aan je schrijfproces en ontdek hoeveel gezelliger èn productiever het is om dit samen te doen!

Jouw stem doet er toe, jouw verhaal doet ertoe. Er zijn mensen die erop zitten te wachten om precies geraakt te worden door het verhaal dat jíj te vertellen hebt. 


It is time for ‘HER Voice’!


Koop je ticket hier 

 

De vrouwen achter Her Voice

Monique van der Werff

Performer, coach en hoedster van vrouwencirkels – is de initiatiefneemster van her Voice. Monique begeleidt de schrijfdagen van Her Voice in Amsterdam West en schrijft ondertussen aan haar eigen boek ‘De Wijze, Wilde Moeder’. Ze heeft verschillende toneelscripts, artikelen in tijdschriften en ruim 100 gedichten geschreven.

 

Michelle ten Berge

vroedvrouw en coach, schrijft momenteel een boek over de paralellen tussen geboren worden en sterven. Zij begeleidt de schrijfdagen in Almere Oosterwold.route naar het groene huisje 

Het groene huisje bevindt zich aan de Emile Durkheimweg tussen nummer 153 en 163

Vanwege de beperkte parkeergelegenheid indien mogelijk parkeren bij de ingang van het Kathedralenbos (Google: Bushalte Nachtegaallaan).

Na 200 meter via het bos de tuin van ‘Bosveld’ in lopen tot voorbij de fietsenstalling aan je rechterhand. Bij de keerlus rechtsaf de Emile Durkheimweg in gaan tot voorbij nummer 163 en de tweede fietsenstalling en vóór nummer 153. Hier loop je rechtsaf de tuin in waar achterin links het groene huisje staat.

Ivm overlast voor de bewoners gelieve niet door de rest van de tuin lopen.


Copyright 2020 Vroedvrouw Oosterwold | Michelle ten Berge

Pin It on Pinterest