Voorlichtingsavonden

 

Samen met mijn collega’s Nienke, Natasha en Jolien organiseren wij om de maand (elke twee maanden, zes avonden per jaar) op woensdagavond een voorlichtingsavond voor zwangeren en hun eventuele partners.

Twee van de zes avonden gaan altijd over de geboorte en geven we samen met Petra Meirink, docente (zwangerschaps)yoga. We behandelen hier de diverse fases van de bevalling, de rol van hormonen, hoe je deze goed hun werk kan laten doen, baringshoudingen, de rol van de partner en alles waar je zelf graag meer over wil weten. het is een interactieve avond waarbij we ook een aantal yoga oefeningen doen.

De overige avonden nodigen we een gastspreker uit en die gaan bijvoorbeeld over voeding tijdens de zwangerschap, borstvoeding, de kraamtijd, wanneer heb je een gynaecoloog nodig, en alles wat ons of jou interessant lijkt om meer over te weten te komen.

Ben je geïnteresseerd? Meld je dan aan voor de app groep met deze link of vraag ernaar aan je eigen vroedvrouw

Iloop 19.15 uur
Start 19.30 uur
Locatie: Yoga Centrum Oosterwold, Ban Zhaoweg 10 Almere.

Kosten €5 (contant te betalen of per tikkie achteraf) en fijn als je iets lekkers mee wil nemen om te delen. Wij zorgen voor thee en gezelligheid :-).

Daarnaast organiseren wij samen ook ook nog elke maand een cirkel voor moeders en baby’s en elke week een cirkel voor alleen zwangeren. Zie daarvoor de andere pagina’s.