Zwangeren cirkel

deuropening en een inkijkje in de praktijkruimte

Samen met mijn collega’s Nienke, Natasha en Jolien organiseren wij elke week op de maandagavond een cirkel voor zwangeren.

Om te delen, te inspireren, informatie uit te wisselen, samen te zijn of vragen te stellen aan één van de aanwezige vroedvrouwen.

Jullie beslissen zelf waar de avond over mag gaan. Als je wil mag je elke week komen, of maar één keer of helemaal niet, precies waar je behoefte aan hebt.

Ben je geïnteresseerd? Meld je dan aan voor de app groep met deze link

Inloop 19.15 uur
Start 19.30 uur
Locatie: het groene huisje in de tuin achter Emile Durkheimweg 163

Kosten €5 per avond (contant te betalen of per tikkie achteraf) en fijn als je iets lekkers mee wil nemen om te delen. Wij zorgen voor thee en gezelligheid :-).

Daarnaast organiseren wij samen ook ook nog om de maand voorlichtingsavonden over geboorte en andere onderwerpen en een cirkel voor pasgeboren moeders en baby’s. Zie daarvoor de andere pagina’s.

 

route

Route: Parkeren in de Emile Durkheimweg in een van de vrije parkeervakken na de fietsenstalling*. Dan voor de fietsenstalling en de witte zak op de linker foto naar links het pad op lopen. Je ziet ‘het Groene Huisje’ dan aan je linkerhand. Ingang om de hoek bij de veranda.

* Gelieve niet in de berm of voor de bocht te parkeren. Vanwege de mogelijk beperkte parkeergelegenheid: indien mogelijk parkeren bij A, bij de ingang van het Kathedralenbos (Google: Bushalte Nachtegaallaan) en dan via het bos bij B de tuin in lopen tot achteraan waar het groene huisje staat.

Copyright 2020 Vroedvrouw Oosterwold | Michelle ten Berge