contact

In 2022 en 2023 ga ik het wat rustiger aan doen. Ik neem daarom voorlopig alleen nog zwangeren aan die in Almere Oosterwold wonen of nabije omgeving (Almere Hout, Nobelhorst of Overgooi). En natuurlijk alle zwangeren die eerder bij mij in zorg geweest zijn. Daarnaast ben ik beschikbaar voor coaching van jou of jouw verloskundige indien je een zorgvraag buiten de richtlijnen hebt en er samen niet uit komt.

 

* PAS WEER PLEK VOOR NIEUWE INSCHRIJVINGEN MET UITGEREKENDE DATUM VANAF HALF JANUARI 2024 *

 

Op www.vivevroedvrouw.nl vind je de contactgegevens van mijn directe collega’s van Vroedvrouwen in Verbinding (VIVE). Wie weet hebben zij wel plek voor je, of is er een duo constructie mogelijk, waarbij ik dan de eerste achterwacht ben voor jou.

 

Mochten mijn directe collega’s van VIVE ook geen plek hebben, dan is dit een fijne website om een andere caseload vroedvrouw te vinden: www.caseloadverloskunde.nl 

 

Heb je daarnaast behoefte aan duidelijke en goed onderbouwde informatie over zwangerschap, geboorte en keuzevrijheid in de geboortezorg? Kijk dan op deze website: https://vraagdevroedvrouw.nl/lid-worden/ Een hele goede website ter aanvulling van bij wie je ook maar in zorg zult gaan.

Michelle achter het stuur van haar auto rijdend in de richting van 'vroedvrouw oosterwold'

Voor contact en aanmelden bij Vroedvrouw Oosterwold zie onderstaande contactgegevens:  

Mijn praktijk is gevestigd aan huis: 

Emile Durkheimweg 187 

1349 CE Almere 

Zoek je een vroedvrouw in de regio Almere Oosterwold, Nobelhorst of Almere Hout?  

Bel dan naar 

06 – 246 100 46 

of mail naar  

 michelle@vroedvrouwoosterwold.nl 

of vul onderstaand contactformulier in.

 

NB: Vermeld bij het aanmelden voor verloskundige zorg waar je woont en in welke maand je de baby ongeveer verwacht. Of vermeld de eerste dag van je laatste menstruatie.

 

 

 

8 + 13 =

Michelle in haar auto, kijkend uit raampje, op achtergrond richtingbord met 'vroedvrouw oosterwold'

Copyright 2020 Vroedvrouw Oosterwold | Michelle ten Berge

Pin It on Pinterest