contact

In 2024 ga ik stoppen met actieve verloskunde. Dat betekent dat ik momenteel geen nieuw zwangeren meer aan neem.

Vanaf mei ga ik me concentreren op het geven van coaching en training. Je bent dus zeker nog welkom bij mij in de praktijk voor advies, een luisterend oor of een echte coachvraag over iets dat er niet werkt in jouw leven. op het gebied van zwangerschap en geboorte of elk ander terrein in jouw leven.

Daarnaast ben ik beschikbaar voor coaching van jou of jouw verloskundige (praktijk) indien je een zorgvraag buiten de richtlijnen hebt en er samen niet uit komt. In die gevallen ben ik desgewenst ook bereid te komen helpen bij de geboorte.

Op www.vivevroedvrouw.nl vind je de contactgegevens van mijn directe collega’s van Vroedvrouwen in Verbinding (VIVE).

Mochten mijn directe collega’s van VIVE ook geen plek hebben, dan is dit een fijne website om een andere caseload vroedvrouw te vinden: www.caseloadverloskunde.nl 

Heb je daarnaast behoefte aan duidelijke en goed onderbouwde informatie over zwangerschap, geboorte en keuzevrijheid in de geboortezorg? Kijk dan op deze website: https://vraagdevroedvrouw.nl/lid-worden/ Een hele goede website ter aanvulling van bij wie je ook maar in zorg zult gaan.

Michelle achter het stuur van haar auto rijdend in de richting van 'vroedvrouw oosterwold'

Voor contact en aanmelden bij Vroedvrouw Oosterwold zie onderstaande contactgegevens:  

Mijn praktijk is gevestigd aan huis: 

Emile Durkheimweg 187 

1349 CE Almere 

telefoonnummer

06 – 246 100 46 

of mail naar  

 michelle@vroedvrouwoosterwold.nl 

of vul onderstaand contactformulier in.

 

 

 

 

13 + 7 =

Michelle in haar auto, kijkend uit raampje, op achtergrond richtingbord met 'vroedvrouw oosterwold'

Copyright 2020 Vroedvrouw Oosterwold | Michelle ten Berge

Pin It on Pinterest