contact

 

✨ Helaas ben ik momenteel vanwege het overlijden van mijn moeder tijdelijk gestopt met werken. Ik heb er voor gekozen haar in huis te nemen en te gaan verzorgen tot aan het einde. Daarom weet ik ook nog niet wanneer ik weer beschikbaar ben voor werkgerelateerde zaken. Ik neem om diezelfde reden voorlopig ook geen nieuwe cliënten aan. ✨

✨ Wat wel mogelijk is, is om een email te sturen naar michelle@vroedvrouwoosterwold.nl met je naam, je uitgerekende datum, hoeveelste kindje je verwacht en waar je woont. Ik zet je dan op een wachtlijst. Mocht je tegen de tijd dat ik weer ga werken nog graag willen overstappen, dan neem ik contact met je op. Maar natuurlijk hoop ik dat je dan allang een fijne andere passende verloskundige (praktijk) gevonden hebt. ✨ 

warme groet, Michelle 

 

Michelle achter het stuur van haar auto rijdend in de richting van 'vroedvrouw oosterwold'

Voor contact en aanmelden bij Vroedvrouw Oosterwold zie onderstaande contactgegevens.  

Mijn praktijk is gevestigd aan huis: 

Emile Durkheimweg 187 

1349 CE Almere 

Zoek je een vroedvrouw in de regio Almere of het Gooi?  

Bel dan naar 

06 – 246 100 46 

of mail naar  

 michelle@vroedvrouwoosterwold.nl 

of vul onderstaand contactformulier in.

 

NB: Vermeld bij het aanmelden voor verloskundige zorg in welke maand je de baby ongeveer verwacht. Of vermeld de eerste dag van je laatste menstruatie.

 

 

 

3 + 15 =

Michelle in haar auto, kijkend uit raampje, op achtergrond richtingbord met 'vroedvrouw oosterwold'

Copyright 2020 Vroedvrouw Oosterwold | Michelle ten Berge

Pin It on Pinterest