praktijk

deuropening en een inkijkje in de praktijkruimte

Mijn praktijk van caseload verloskundige is gevestigd te Almere Oosterwold, een nieuw gebied gelegen ten oosten van Almere. Mijn werkgebied is groot. Je bent welkom om je bij mij in te schrijven als je voor de reguliere controles naar mijn praktijk aan huis wil komen. Voor de bevalling, kraamvisites en spoedeisende visites, kom ik natuurlijk altijd naar jou toe. Mocht de aanrijtijd van mij naar jou langer dan een half uur zijn, dan regelen we samen een plaatselijke achterwacht voor spoed situaties.

Als caseload vroedvrouw geef ik één-op-één zorg en werk ik tegelijkertijd samen met andere solo verloskundigen binnen een netwerk. De maatschap waar ik aan verbonden ben heet ‘Vroedvrouwen in Verbinding‘, ook wel VIVE. Deze is gevestigd te Amsterdam, op het WG plein 173. Daarnaast werk ik ook veel samen met mijn buurvrouw en caseload collega Jolien.  Wij zijn vroedvrouwen met een gedeelde visie op ons vak. In geval van ziekte of vakantie, nemen we voor elkaar waar, zodat er altijd iemand voor je is.

Behalve als vroedvrouw, werk ik ook als coach en poppendokter.

Vroedvrouw Michelle zittend in de bedstee naast een gezellig bankje en een muur met twee zwangere gipsbuiken

Copyright 2020 Vroedvrouw Oosterwold | Michelle ten Berge

Pin It on Pinterest